Ny blogg

Publicerat: augusti 11, 2008 i Uncategorized
Etiketter:, , ,

Allright!
Så nu har jag skaffat en blogg. Har haft några innan men de har inte fungerat. Som tex http://www.blogg.se som inte kan ge mig mitt lösenord tillbaka även om jag mailat ansvariga på sidan och fått svar att de ska fixa det. Har en annan på Loading.se men jag känner att jag inte riktigt kan skriva om allt jag känner för där. Sedan dess har jag skrivit mer på Helgons dagbok vilket inte är så givande ifall jag vill infoga bilder. Grejen är att jag också tappar intresset att skriva om något. Då dick jag idéen om Coffe. Han hade en blogg som han väldigt sällan skrev i. Jag, som är en av hans närmsta vänner slutade ju kolla den bloggen efter ett tag. Ens vänner ska ju kunna läsa ens blogg. Men om vi har en gemensam så kanske intresset håller i sig och ens vänner och kanske några utomstående faktist underhålls att läsa.
Sedan behöver jag också ett ställe att skriva av mig nu när jag mått lite kasst. Mår grymt bättre nu dock än vad jag gjorde förra veckan. Men ibland kommer tankarna tillbaka och jag behöver skriva av mig för att må bra igen.

Coffe (Baldo) kanske inte skriver på ett tag dock då han inte har en dator längre hemma. Gått sönder. Men det ska nog ordna sig. Jag är Tuve by the way.

Annonser
kommentarer
  1. Lucario skriver:

    Woh! Ännu en blogg att lägga bland mina bokmärken.
    Synd att ni inte valt ett tema där man ser vem som skrivit inlägget (jag har ett sådant eftersom min sambo lär skriva ett inlägg nån gång), det underlättar och man behöver inte skriva ”nu är det jag som skriver” osv xD Ifall ni vill att man ska veta vem av er som skriver… det vet jag ju inte xD

    Annars kanske det vore något att radera dert där skräpinlägget som ligger först xD Det som wordpress sätter in automatiskt? 😀

    Jag bara klagar, förlåt 😀 Jag ska följa denna blogg så då får ni bannemig SKRIVA i den 😀 Så, nu har du en till anledning att skriva massa mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s